Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Sok helyen megtalálható a nyitásérzékelő - Csapnivaló
Vásárlás

Sok helyen megtalálható a nyitásérzékelő

Nyitásérzékelő
Nyitásérzékelő

Nem kell attól tartsanak a nagy értéket rejtő házak tulajdonosai, hogy nem tudják megvédeni a fontosabb tárgyakat és eszközöket, mert nem találnák rá a profi védelmi megoldásra, rendszerre. Aki nem szeretne sokat költeni, nyugodtan megveheti a sajátos nyitásérzékelő kütyüt.

Egyre többet hallani erről, sokan azt állítják, hogy ez az egyik legolcsóbb és egyben leginkább megbízható védelmi módszer. De mit is takar ez? Nos, a nyitásérzékelő, amit sokan, főleg a szakmai körökben csak reed néven ismernek, olyan mágnesből és egy mágnesességre érzékeny kis kapcsolóból áll, ami egyből jelzést küld a rendszernek, ha valami nincs rendben.

Persze, ha a mágnes közel van az érzékelőhöz, a kapcsoló zárt állapotban van, és amint az eltávolodik, akkor ez rögtön bont, jelezve, hogy valami probléma van. Mivel ez egy kis, gázzal töltött csövecskében kap helyet, ezért az védve van a környezeti behatásoktól, legyen az víz, por vagy bármilyen anyag.

A nyitásérzékelő elterjedését igazolja, hogy ezt sokszor használják a különféle vezérléstechnikákban és a kocsik ajtóinak nyitott vagy zárt állapota visszajelzésére.