Webáruház

Sok bajtól megóv a munkáskesztyű

munkáskesztyűmunkáskesztyű

Az ipari területeken, építkezéseken végzett munkák szinte minden fajtája megköveteli az egyéni védőeszközök használatát, amelyek garantálják az optimális és biztonságos munkakörülményeket. A teljes öltözetben helyet kap a speciális lábbeli, valamint a munkáskesztyű és egyéb egyéni védőeszközök is, amelyek együttesen csökkentik a különféle sérülések kockázatát.

A védőkesztyű a munkaeszközök egyik kötelező eleme. Ezt a munkavégzés során a munkavállaló kezét befolyásoló káros külső tényezők elleni védelemre használják. A statisztikák szerint, az összes munkahelyi baleset legalább egyharmada a kezeket érinti, így a munkavállaló védőfelszerelésének biztosítása a munkáltató kötelessége.

Hazánkban sok munkaterület igényli a kezek egyéni védelmét, ezért nyereséges és tanácsos ezt a webshopunkból megrendelni vonzó áron. Az alkalmazási területtől függetlenül, a munkáskesztyűnek optimálisan szorosnak és erősnek kell lennie, hogy ellenálljon a különböző terheléseknek. A méretet a kényelem érdekében kell minél körültekintőbben kiválasztani.