Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Sikerkönyvek a tisztaságról és rendrakásról - Csapnivaló
Webáruház

Sikerkönyvek a tisztaságról és rendrakásról

Sikerkönyvek
Sikerkönyvek

A top100konyv.hu internetes webáruház azoknak forgalmaz termékeket, akik imádnak olvasni, szeretik a hagyományos könyveket vagy ajándékba keresnek valamilyen irományt. A sikerkönyvek nevű kategória rengeteg írást felsorakoztat, amelyek között vannak változatok, amelyek a tisztaságról és a tisztításról szólnak. A Marie Kondo által írt „Tiszta öröm – A rendteremtés művészete – képes útmutatóval” című könyv például már a nevével is elárulja, hogy miről is szól.

Azonban, akár hiszi, akár nem, ez a könyv nagy sikert aratott a vásárlók körében. A világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban, mondja ezt Marie Kondo, akinek a könyve 40 nyelven készült el és több mint 6 millió példány kelt el belőle világszerte. A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen, hogy egyszerűbbé és átláthatóbbá tegye a mindennapokat. A kalauz segíteni fog a konyhai eszközök, a fürdőszobai kellékek és a lakásban megtalálható egyéb tárgyak elhelyezésében. A sikerkönyveket megéri végigolvasni!