Webáruház

A shoptól is megvehető a horganyzott rács

Horganyzott rács
Horganyzott rács

A rácsok esetében mindig külön oda kell figyelni a főbb jellemzőkre és paraméterekre, hiszen csakis ezeket kielemezve kapható meg az a modell, amelyik majd tökéletesnek bizonyul.

A horganyzott rács kielemzése nem elhanyagolható, ugyanis a művelet elmulasztásával nem is csodálkozhat az ember, hogy olyan szerkezethez jut, amelyik nem felel meg a követelményeknek, vagy ami rossz, nem használható. Az egyik népszerű horganyzott rács a 30×3-as lapos acélból készült fajta. Itt még a laikusok is tudják, hogy az első méretszám a főborda irányával párhuzamos méretet jelöli, míg a második a mellékborda irányával párhuzamos paramétert. Ennek a változatnak van úgynevezett keretezetlen horganyzott rács példánya is, amelynél a vásárlók igény szerint választhatják ki a méretet és az alakot.

Persze, ez csakis olyan cégnél adott, ahol a műhelyben vagy a helyszínen elvégezhető a pontos méretre vágás. Ezt a nagy előnyt a horganyzott rács tekintetében biztosítja a www.jaroracskft.hu oldalon található vállalkozás. Itt nem kell tartani a túlságosan magas áraktól sem.