Webáruház

Segít a raklapos szállításban a Palmsped Cargo

raklapos szállításRaklapos szállítás

Sok vállalkozásnak szüksége van egy olyan fuvarozással, áruszállítással foglalkozó partnerre, amelyik megbízható, gyorsan és hatékonyan kezeli a helyzeteket és nem utolsó sorban még kedvező áron is biztosítja a szolgáltatásokat.

A raklapos szállítás nagymestere a Palmsped nevű cég, amelyik immár több mint 15 éve magas színvonalú, gyors, precíz, rugalmas áruszállítási és logisztikai szolgáltatást nyújt. A raklapos szállítás esetén ez megannyi európai országba napi szinten indít gépjárműveket.

Ezekre legtöbbször több vállalat áruját rakják fel egymás mellé, garantálva a maximális biztonságot. Ez a megoldás a gazdaságosság és a környezet tudatosság érdekében született meg, ami a 21. században már szinte egy kötelesség. Rengetegen pontosan ezért döntenek a cég és az általa kínált raklapos szállítás mellett.

A szolgáltatás épp úgy biztosítva van a partnereknek export és import tekintetében is, illetve a részrakományként történő közúti áruszállításokat több ponyvás és hűtős gépjármű típusokkal biztosítja. A raklapos szállítás esetében rendelkezésre áll a minimum 4 és maximum 8 palettás, 1-1,2 tonnás teherbírású furgon.

Persze, akinek többre van szüksége, dönthet bátran a 20 palettás 3 tonnás, vagy épp az 5,5 t teherbírású járgány mellett. Amikor a raklapos szállítás hatalmas súlyokkal történik, akkor csakis a 34 palettás 24 t teherbírású szerelvények jöhetnek szóba.

A klienseknek tudniuk kell, hogy mivel részrakományos fuvarozásként történik az áruszállítás, a megszokott tranzit időnél általában egy vagy két nappal többe kerül. Megéri felvenni a kapcsolatot a Palmsped Cargo vállalattal.