Webáruház

Sarokvédő több modellben

A sarokvédő szerepe
A sarokvédő szerepe
A sarokvédő szerepe

A házba rengeteg olyan hely van, ami éles felülettel rendelkezik. Ezek sokszor a felnőttnek is fájdalmat okoznak. A baba megszületése után a sarokvédő elengedhetetlen eszköznek számít. A gyerekbiztos.hu weboldalon lehet kapni ilyen szerkezeteket is.

Ezek áttetsző és színes kialakításban is fellelhetőek. Nagyon fontos, hogy a kicsi ne verje be a fejét, ezért az éles felületeket biztonságossá kell tenni. A gyerekbiztos.hu ajánlatait böngészve, rengeteg kialakítású sarokvédő vásárolható és azért sem kell azért aggódni, hogy elcsúfítja a bútorokat.

A párnázott sarokvédők bézs és a fa természetes színben is megvehetőek, de az áttetsző modellek is rendkívül jól néznek ki. Ezen szerkezetek már 790 Forinttól elérhetőek. Ezek külön vásárolhatóak meg, de vannak olyan modellek, amelyek él-védővel együtt kaphatóak.

A folyamatosan mozgó gyermek sokszor megüti magát. Ahhoz, hogy ne törje be állandóan a fejét vagy ne üsse meg más testrészét, érdemes felszerelni a lakást sarokvédő kiegészítőkkel. Természetesen a kisebb ütésekből tanul a kicsi, azonban a nagyobb sérüléseket jobb elkerülni.