Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Rumok hatalmas választéka - Csapnivaló
Webáruház

Rumok hatalmas választéka

rumokrumok

Bizonyára tudja miről van szó, amikor valaki a tengerészek italát emlegeti. Ebből a megközelítésből a rumok tradicionális nedűknek számítanak, amelyekhez a szárazföldi patkányok túlságosan gyengék. Mint a legtöbb égetett szesz, a rumok is nagyjából 40 százalékos alkoholtartalommal kerülnek a palackokba.

Alapanyaga a melasz, ami a nádcukorgyártás után marad vissza. Ezt kell erjeszteni, majd lepárolni. Ezeket az italokat évekig szokás érlelni, akár a minőségi whiskyket.

Ha Ön viszonteladóként lel rá a premiumitalnagyker.hu weboldalra, akkor nagy szerencséje van, ugyanis ilyen jellegű kvalitásban és árban is az élen járó online áruházzal még nem találkozott! Amennyiben a kommerciális termékek után kutat, akkor jó helyen jár.

Emellett pedig a prémium, exkluzív italkülönlegességek között is szemezgethet. Elsőre hihetetlennek tűnhet, de ami kizárólag a rumok felhozatalát illeti, csaknem 500 árucikk közül válogathat. Bizonyára el fog szórakozni egy ideig, amíg elhatározza melyik üvegekből rendelne.