Webáruház

Roppant praktikus a benzinmotoros fűnyíró

benzinmotoros fűnyíróbenzinmotoros fűnyíró

A kert szépségéért a megfelelő szerszámok nélkül sajnos meg kell szenvedni. Tudják ezt azok a kertészek és kertmesterek is, akik a manuális megoldások helyett, a gépekre szavaznak. A benzinmotoros fűnyíró megannyi szakértő hű társa, hiszen ez megbízható, szinte mindennel boldogul, remek élettartammal rendelkezik és nem utolsó sorban relatíve könnyen kezelhető. A klasszikus modell tökéletes felszereltséggel és olyan modern funkciókkal rendelkezik, amire egy szép kertben nagy szükség lehet.

A speciális 4in1 benzinmotoros fűnyíró

Kedvelt mostanság a többfunkciós változat, az AL-KO 119709 Classic Plus 5.16 VS-B. Ennek az előnyei közé sorolható, hogy egy gépben négy funkció adott, hiszen a masina nyír, összegyűjt, mulcsoz, oldalra dob. Nincs szükség bonyolult beállításokra, nincs nehézkes használat, csupán jól látható eredmények.

A kertes házban élőknek és a kertmestereknek pedig pontosan erre van szükségük. Az efféle benzinmotoros fűnyíró révén végleg búcsút lehet inteni a fárasztó munkának. Természetesen az ergonomikus kialakítás is a benzinmotoros fűnyíró nagy pozitívuma, amihez hozzátartozik a felhajtható vezetőrúd.