Webáruház

Robotporszívó akció a Robotguru-nál

Robotporszívó akció
Robotporszívó akció
Robotporszívó akció

A modern robotporszívó klasszisokkal megkönnyítheti a hétköznapjait, ugyanis többé nem kell időt szánni a pórszívózásra és külön megtervezni, ezt a nem túl kellemes házimunka elvégzését, csak beállítani egy hétre előre ezt a remek készüléket és a megadott időpontokban tökéletesen elvégzi helyettünk a padló és a szőnyegek tisztítását.

Régóta szeretne már Ön is egyet, de valahogy sohasem fért bele a költségvetésbe? Akkor használja ki a robotporszívó akció lehetőségét, ami által akár több tízezerrel kevesebbért is beszerezheti a különböző modelleket! Sőt, a robotporszívó akció révén, akár az eddig kiszemelt típusnál jobbat is megengedhet magának.

Nézzen be például a www.robotguru.hu weboldalra, ahol most számos robotgép kedvezményes áron vásárolható meg! Jelenleg a 32 féle porszívóból 15 modell vesz részt a robotporszívó akció ajánlataiban, amelyek között olyan márkák is szerepelnek, mint a méltán híres és keresett, iRobot Roomba, Samsung, Ecovacs, Philips, Sencor és az Ariete.

Példának okáért, a kifejezetten kisállattartók részére kifejlesztett iRobot Roomba 785 PET robotporszívó 174699 Forint helyett, most csak 149699 Forintba kerül. Az intelligens feltörlő funkcióval rendelkező hibrid Ecovacs DM85 pedig a robotporszívó akció keretén belül, 159900 Forint helyett most 139900 Forintért rendelhető meg. Lépjen fel most a www.robotguru.hu weboldalra és válassza ki álmai robotgépét, ami elvégzi Ön helyet a megterhelő munkát, amíg egyéb teendőit végzi, de akár pihenhet is közben!

Ha jól választ még felügyeletet sem fog igényelni a háztartási segítője, ugyanis egyszeri beprogramozás után, egyénileg fog üzembe lépni, majd dolga végeztével a töltőállomásra visszatérni. Egy ilyen szerkezetre minden háztartásban szükség van, ezért ne hagyja ki a robotporszívó akció ajánlatait, különben később magasabb áron kell beszerezze ugyanazt a készüléket. Ami az áruházaknak reklám és ügyfélkör bővítés, az Önnek csupa haszon és spórolási lehetőség. A robotporszívó akció Önnek is szól, használja ki!

Print Friendly, PDF & Email