Szórakozás

Repedt szélvédő javítása megbízható szerelőcsapat révén

Repedt szélvédő javítása
Repedt szélvédő javítása
Repedt szélvédő javítása

A téli rossz út- és látási viszonyok sokszor ellehetetlenítik a közlekedést, így csak a gépkocsik nyújtotta biztonságra lehet támaszkodni. Annak érdekében, hogy kifogástalan legyen az autóüveg felülete és átlátszósága a repedt szélvédő javítása igazán fontos lehet. Sokan nem tudják, hogy akár egy kicsiny kavics felverődése is hatalmas károkat okozhat az autón, pontosabban annak szélvédőjén, mivel a kő okozta sérülésből, amit egyébként kőnyomnak neveznek, a hideg és a meleg hőmérséklet ingadozásának a hatására az üveg repedésnek indulhat.

Amennyiben a repedés még nem teljes, vagyis nem ért keresztül a szélvédőn, akkor még nem késő cselekedni és elvinni a kocsit a megfelelő autószervizbe. Az Autóüveg ABC egy ilyen szakműhely, ahol a szélvédő mellett az oldalsó üveg és a hátsó ablak javításával és cseréjével egyaránt foglalkoznak, valamint a fényszórók polírozás általi helyrehozása is a szolgáltatásaik közé tartozik. A repedt szélvédő javítása kései fázisban már nem kivitelezhető, mert ilyenkor már kizárólag a szélvédő cseréje jelentheti az egyetlen megoldást.

Többek között ezért is érdemes minél hamarabb szervizbe hajtani a gépkocsival, mivel a fagyok hatására felfokozott ütemben képes kialakulni és megállíthatatlanná válni a repedés. A repedt szélvédő javítása, ha tapasztalt szakemberek végzik, nem számít különösebben bonyolult feladatnak. Az Autóüveg ABC dolgozó egytől egyig több éves munkatapasztalattal rendelkező szerelők, akiknek számos sikeresen végrehajtott üveg javítás és csere van már a hátuk mögött.

A cég 15 év garanciát biztosít minden munkára, tehát egészen biztos lehet minden ügyfél, hogy a lehető legkíméletesebb bánásmódban és a legprofibb megoldásokban fog részesülni az autója. Az autouvegek.hu weboldalon megtalálható minden információ a szerelési eljárásokról, technikákról. Az autouvegek.hu honlapon keresztül lehetséges a bejelentkezés a beavatkozásokra, legyen az repedt szélvédő javítása, kőnyom helyrehozása vagy akár az autóüveg cseréje Pilkington üvegre, illetve gyári változatra.