Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Remekül párosítható az igazgyöngy fülbevaló - Csapnivaló
Szolgáltatások

Remekül párosítható az igazgyöngy fülbevaló

Igazgyöngy fülbevaló

Mindenki tisztában van azzal, hogy az igazgyöngy nagy értéket képvisel. Ez azért van, mert a kagylónak több évbe is belekerülhet, hogy megformázza és létrehozza a tökéletes drágakövet. Nos, az igazgyöngy fülbevaló szintén nem veszített az értékéből, ugyanis azt még megmunkálják egy keveset és például sárga vagy fehér aranyat tesznek hozzá.

Ezáltal lehet majd azt a fülbe akasztani, hogy ékesítse a viselőjének az arcát. Nem lehet letagadni, hogy minden nő vágyik erre a fajta kiegészítőre, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy rendelkezik igazgyöngy fülbevalóval. Ami a termék árát illeti, nem kell hatalmas összegekre gondolni. Természetesen megfizethető az ékszer és még az értékét is megőrzi hosszú éveken át.

Mindössze döntse el, hogy a mesterséges gyöngyök közül az édes vagy a sós vízben tenyésztett példányt szeretné választani. Ez nagyban meghatározza az igazgyöngy fülbevaló élettartamát. Akár szettben is hordhatja, medállal, karkötővel vagy gyűrűvel. Persze itt a formáknak és a színeknek egyezniük kell.