Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Perfect Home termékek jó áron - Csapnivaló
Webáruház

Perfect Home termékek jó áron

Perfect HomePerfect Home

Az öntöttvas üst hosszú ideig megtartja a hőt, egyenletesen elosztva azt. A Perfect Home üstje ideális kültéri főzéshez, a mellékelt fogantyú nagyobb biztonságot ad a kezelés során, valamint a bogrács állványra rögzíthetősége is szuper lehetőség.

A Perfect Home bogrács acél fogantyúval rendelkezik, és mivel növényi olajjal volt kezelve, minden főzőfelülethez (gáz, elektromos, kerámia, indukciós, nyílt láng, parázs, sütő, elektromos sütő) alkalmas. Minden használat után mossa le meleg vízzel, és ha folyékony szappan szükséges a tisztításhoz, szárítsa meg az edényt és kenje be növényi olajjal a korrózió elkerülése érdekében.

Ha süteményes formákat keres, például szívet, háromszöget vagy csillagot, a weboldalunk kínálatában ilyesmit is talál. A Perfect Home zománcozott edény szintén szuper eszköze lehet a konyhájának, ami ráadásául gyönyörű mintával rendelkezik, így igazán különleges darab. Amennyiben a konyháját szeretné felszerelni szebbnél szebb edényekkel és berendezésekkel, itt a helye nálunk!