Szolgáltatások

Páratlan íz, minőségi gin

Gin
Gin
Gin

Vitathatatlanul elterjedtek és közkedveltek azok az alkoholos italok, amelyek egy speciális, keserű ízt garantálnak, ami bizony a minőségi alapanyagnak köszönhető. Ezt nyújtja a gin alkoholos ital is, amelyik nem csak a legismertebb gyártó államokban tekinthető közkedvelt nedűnek, hanem számos más országban is, többek között hazánkban.

A gin ital tekintetében, az eredettől függően rengeteg típus megtalálható. Azonban alapvetően két változat az, amelyeket a szakértők megkülönböztetnek. Az első a desztillált gin, amelyet a megszokott módon állítanak elő, tehát az adott szeszbe fűszereket és borókabogyót áztatnak, ami után a lepárlás következik.

Ezt követően sokan tiszta alkoholt, kevés cukrot és ízanyagokat is hozzáadnak, amivel elérhető az egészen exkluzív íz. A másik fajta a kevert gin, amelyik esetében a semleges szeszt kivonatokkal vagy éppen sajátos aromákkal ízesítik. Az európai uniós jogszabályoknak megfelelően a tagállamokban a gin legalább 37,5 %-os alkoholtartalommal kell rendelkezzen.