Vásárlás

Panyolai Pálinka a jó hangulatú estékhez

Panyolai PálinkaPanyolai Pálinka

Nemcsak az Egri Bikavér és a Tokaji Aszú az a magyar ital, amit világszerte ismernek. A Panyolai Pálinka is nemzetközi szinten ismert és elismert ital, amit az erőssége, az íze és az aromája miatt értékel nagyra a külföldi közönség.

Amint tudjuk, a pálinka készítése Magyarországon igazi művészetté vált, hasonlóan a magyar bor készítésének gyakorlatához és sokan használják ezt az italt az étkezések kulturált megkezdésére vagy befejezésére. A Panyolai Pálinka kizárólag Magyarország termékeny talaján honos és itt termő gyümölcsökből készül. Ennek az italnak a története több évre vezethető vissza és kétségtelen, hogy fényes jövőnek néz elébe.

Az itt lepárolt termékek hagyományos receptek alapján, de ultramodern technológiával készülnek. Ezeknek köszönheti a Panyolai Pálinka mind a kiemelkedő ízét és illatát, mind a kivételesen magas alkoholtartalmát. Mindeközben, ha egy baráti társaság Panyolai Pálinka ivással tölti az estét, nem kell félniük a másnaposságtól, függetlenül attól, hányszor is koccintottak a poharakkal.