Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Oszlopok a betonkerítés készítéséhez - Csapnivaló
Szolgáltatások

Oszlopok a betonkerítés készítéséhez

A betonkerítés alkotó elemei
A betonkerítés alkotó elemei
A betonkerítés alkotóelemei

Idejét múlt dolog oszlopok faragásával vagy zsaluzással foglalkozni, amikor kerítést kell építeni egy terület köré. Megvan mindegyik típusnak az előnye, eldöntheti bárki kedve szerint, hogy melyik megoldást választja.

Az elemes betonkerítés esztétikus megjelenése és gyors telepíthetősége sokak számára előny. Ráadásul mindezt elérhető áron garantálja a gyártó. A függőleges tartóoszlopok aszimmetrikus H profillal készülő betonoszlopok, amit finom felület és nagy méretpontosság jellemez.

Ha a telepítés során betartják az előírt 157 cm-es távolságot, akkor a különféle elemek könnyedén a helyükre csúsztathatóak. Ezért halad gyorsan az ilyen betonkerítés telepítése. Csak ásni kell egy gödröt és belebetonozni az oszlopot, majd másnap, miután kellőképpen megkötött az anyag, az oszlopok közé kell csúsztatni a lapokat.

Többféle kerítés elem kapható. Vannak tömör és íves tetejű elemek, amelyek zárt falat képeznek a telekhatáron és vannak áttört modellek, érdekes mintázattal, megtörve a betonkerítés felületének monotonitását.