Vásárlás

Okos vízmű az intelligens vízfogyasztáshoz

okos vízműOkos vízmű

Sok háztartásban okoz gondot a víznyomás és ennek állandó jellegű biztosítása. A korszerű okos vízmű alkalmazásával azonban ez teljesen mértékben elérhető. A komplett nyomásfokozó rendszer többnyire tartalmaz egy szivattyút, tágulási tartályt, frekvencia váltót, nyomástávadót és védelmet is.

Az intelligens vezérlő rendszer érzékeli a vízfogyasztást és a frekvenciaváltó ennek megfelelően állítja be a szivattyú teljesítményét, ezzel pedig biztosítja az állandó nyomást. Az okos vízmű tiszta vízzel való működésre lett tervezve, lakossági, háztartási célokra. Léteznek olyan típusok is, amelyek akár 4 emeletes házak vízellátását is képesek megoldani.

A szivattyuoutlet.hu webshopban a már sokat bizonyított Grundfos és Leo márkák képviseletében van jelen az okos vízmű. A telepítése egyszerűen megoldható, különösebb szaktudást nem igényel, ugyanakkor kompakt, kis helyen elfér, általában halk és vízhűtéses kialakítást kapott. A Grundfos terméke például beépített érzékelőkkel rendelkezik, valamint megelőzi a szárazonfutást.