Webáruház

Okos megoldás a Honeywell wifi termosztát

Honeywell wifi termosztátHoneywell wifi termosztát

Talán ideje váltani valami korszerűre, olyasmire, ami az okos otthon kialakításában nyújthat segítséget. Ha a fűtés és hűtés modern megoldásáról van szó, kiváló szolgálatot tehet egy Honeywell wifi termosztát.

Nincs is annál jobb, amikor a ház minden helyiségében a megfelelő hőmérséklet uralkodik. Nem feltétlenül ugyanaz a hőérzet egy hálószobabában és egy kamrában, de nem is pusztán erről gondoskodhat.

El tudja érni, hogy kivétel nélkül egyforma meleg vagy hideg legyen minden helyiség a lakáson belül, azonban az is szabályozható vele, hogy az egyik hűvösebb, a másik melegebb legyen. Így biztosítva kellemes környezetet. Szerencsére nagyon könnyedén kezelhető a vezérlése, akár telefonos applikációval is, együttműködik Google Home, Amazon Echo és Alexa vagy akár Apple HomeKit és IFTT rendszerekkel.

Az evohomeshop.hu oldalon egyedi csomag is összeállítható, hogy a lehető legmegfelelőbb eszközöket használja az otthonában, legyen az például egy Honeywell wifi termosztát. Amennyiben beszerzi, meg lesz elégedve vele!