Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Neuzer kerékpár, a megbízható hazai - Csapnivaló
Webáruház

Neuzer kerékpár, a megbízható hazai

Neuzer kerékpárNeuzer kerékpár

Ha az idő megengedi, érdemes az autót a garázsba hagyni és elővenni a biciklit. Sokkal fittebb, sokkal környezettudatosabb és a nagyvárosi dugókat elnézve, még hatékonyabb választás is lesz a biciklizés. Ha már a környezettudatosságnál tartunk, érdemes a hazai kínálatból szemezgetni.

A Neuzer kerékpár szuper döntés. Nem a legelhivatottabb túrázóknak vagy profi versenyzőknek találták ki, de nem is követel annyi ráfordítást egy Neuzer kerékpár.

Viszont attól, hogy az alacsony árkategóriában helyezkedik el, még nagyon is megbízható és strapabíró. Ha a városban tekernénk, időnként kirándulnánk, a családi bicikliállományt cserélnénk le, nem is kell a Neuzer kerékpártól különb! Ár-érték arányban mindenképpen ideális.

Meg kell említeni, hogy az esztergomi cég valóban törekszik a változatosságra a termékkategóriák tekintetében, de azért a legerősebb vonala továbbra is a városi aszfaltra termett. Ravenna, Venezia, Balaton, ugye ismerősen cseng? Különféle színekben és sokrétű felszereltséggel választhatóak az igazi klasszikus, városi bringák.