Vásárlás

Necc harisnya az érzéki megjelenésért

necc harisnyaNecc harisnya

Bár egykor kötelező ruhatárelemnek számítottak, a hálós harisnyanadrágok sokáig alulértékeltek maradtak. Szerencsére a divat gyorsan változik, így a necc harisnya ismét népszerű lett és a legmenőbb trendek között szerepel. Az ilyen fehérnemű nagyon hatásosnak tűnik, csábítóvá teszi a lábakat és ennek köszönhetően a megszokott stílus eredeti jelleget kap.

Nehéz univerzálisabb és kifejezőbb modellt találni, mint a necc harisnya, hiszen számos stílushoz jól illik és némi különlegességet kölcsönöz a megjelenésnek. Egy elegáns ruhával párosítva könnyen megtöri az egyhangúságot. A fekete modellek rövid szoknyával is jól illenek például rocker ruhához egy buliba. A legmenőbb trend azonban a magas derekú harisnyanadrág és a kis fekete ruha párosítása.

A necc harisnya minden kétséget kizáróan a nőiesség összes előnyét hangsúlyozza és a hétköznapi ruhák tökéletes kiegészítője lehet. Ugyanakkor az erotikusabb öltözékekhez, például a hálóingekhez vagy a fűzőkhöz is ideális. Ezért a necc harisnya a női ruhatár állandó eleme kell legyen.