Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Nasivin orrcsepp, hogy végre fellélegezhessen - Csapnivaló
Szolgáltatások

Nasivin orrcsepp, hogy végre fellélegezhessen

Nasivin orrcsepp
Nasivin orrcsepp

Megfázott, nem kap levegőt, és semmi nem segít Önnek? A Nasivin orrcsepp hatóanyagainak köszönhetően újra fellélegezhet. Enyhíti az orrdugulás minden tünetét, akár szénanáthával, megfázással vagy orrmelléküreg-gyulladással küszködik. Kevés olyan kellemetlen dolog van, mint amikor az ember nem kap levegőt. Egy csúnya megfázás mindig orrdugulással, torokfájással, tüsszögéssel jár.

Azért, hogy legalább a kellemetlen orrdugulással leszámolhasson, használjon Nasivin orrcseppet! Az orrcsepp helyi hatású készítmény. A Nasivin orrcsepp csökkenti az orr nyálkahártyájának duzzadtságát és megkönnyíti a váladékürülést.

Az orrcseppel való kezelés előtt, mindenképp kérdezze meg kezelőorvosát és tájékoztassa, milyen egyéb gyógyszereket szed, beleértve a recept nélkül kapható gyógyszereket is! A Nasivin orrcseppel megkönnyítheti a dolgát. Enyhítsen a kellemetlen tüneteken és érezze ismét a friss levegő illatát! A gyógyszerkészítmény nem igényel különleges tárolást, a felbontás után egy évig használható, gyermekek elől pedig elzárva tartandó.