Szolgáltatások

Napjaink népszerű irodamegoldása: virtuális iroda

Virtuális iroda üzemeltetése
Virtuális iroda üzemeltetése
Virtuális iroda üzemeltetése

Induló vállalkozások és cégek körében a hagyományos irodákkal szemben előnyt élvez a virtuális iroda üzemeltetése. Ez az irodamegoldás az mellett, hogy roppant költséghatékony azonnali üzleti jelenlétet teremt, ugyanis presztízsértékkel bíró üzleti címet választhat cége számára Budapest közkedvelt, frekventált kerületeiben, illetve helyi telefonszámot is igényelhet.

A bérelhető virtuális iroda szolgáltatás napjaink méltán legnépszerűbb irodamegoldása. Az irodabérlés kiadásai csökkennek, mert lényegesen kevesebb ráfordítással üzemeltethető a virtuális iroda. A székhelyszolgáltatást nem csak a kisebb cégek, de a kevés embert foglalkoztató családi vállalkozások is gyakorta igénylik.

Különösen közkedvelt irodamegoldás az induló startup cégek számára is a bérlehető virtuális iroda, mert a külföldre való terjeszkedés kiemelten könnyedén megoldható a változatlan, professzionális szolgáltatásaival. A Regus székhelyszolgáltatásának segítségével 3.000 helyszínen elérhető 120 ország 900 városában üzleti cím, így világszerte választhat vállalkozásának leginkább megfelelő székhelyet, valamint helyi telefonszámot.

Virtuális iroda igénylése esetén a telefonos ügyintézői szolgáltatás által dedikált üzleti telefonszám és céges üzenetrögzítő növeli hatékonyságát. A Regus szakértői csapata kezeli az Ön cégének nevében hívásait, igény esetén precíz postakezelés is kérhető. A székhelyszolgáltatás esetén számos kedvezményben részesül. A Regus biztosítja, hogy 3.000 üzleti társalgó és kávézót látogathat ingyenesen, valamint engedményt kap a napi irodák, tárgyalótermek és videókonferenciák díjából is.