Webáruház

Nálunk a gin ára kedvező

gin áragin ára

A gin egy különleges ízzel rendelkező, világszerte előszeretettel fogyasztott szeszesital, amit a közönséges boróka bogyójával és különböző fűszerekkel ízesítenek. Természetesen a boróka íze játszik főszerepet. Alapvetően két fajtát lehet megkülönböztetni, a kevert és a desztillált gint. Desztillációja több fázisos procedúra.

A gin ára a márkájától függően széles skálán mozog. A legnépszerűbb a Bombay, Gordon’s, és a Beefeater ginek. A Bombay gin ára a mini kiszereléstől egészen az 1,75 literes csomagolásig 1.250-22.990 Ft közötti árral rendelhető meg. Az 1 literes, kiváló minőségű Gordon’s gin ára csupán 7.990 Ft.

A széles választéknak köszönhetően, minden alkalommal más gyártó termékeit kóstolhatja meg tisztán, de ha inkább jobban ízlik keverve, akkor megteheti ezt jéggel, szódával, citrommal vagy gyümölcslével is. Hazánkban legnépszerűbb a gin és a tonic keveréke. Nagyszerű koktélokat is lehet belőle készíteni, így még jobban hangsúlyba kerül ízvilága, ami a hangulatot is képes fokozni.