Webáruház

Munkavédelmi szandál csúszásmentes talppal

munkavédelmi szandálmunkavédelmi szandál

A lábbelik szempontjából a kényelem az egyik legfontosabb vásárlási tényező, ha a hétköznapi használatra választunk cipőt. Abban az esetben viszont, ha munkavédelmi szemszögből vizsgáljuk a kérdést, más tényezők is relevánssá válnak.

Az YPSILON munkavédelmi szandál strapabíró kialakításának köszönhetően, tökéletesen hozza a kötelező elvárásokat. A szandál időtálló, ám ami még ennél is fontosabb, megvédi a viselőjét az esetleges sérülésektől.

A szandál felső rétege perforált velúrbőr, acél orrmerevítővel ellátva. Ez az utóbbi tulajdonsága azért is roppant hasznos, mert a munkavégzés során, főleg ha nehéz fizikai munkáról van szó, könnyen belerúghatunk bármibe, illetve a lábfejünkre is ejthetjük a súlyos tárgyakat.

A merevítő viszont kivédi a balesetek okozta fájdalmat. A munkavédelmi szandál csúszásmentes, így síkos területen is magabiztosan mozoghatunk. A különböző méretben és színben kapható lábbeli üzemanyagálló is, a sarka pedig energianyelő, hála a modern és persze innovatív technikának.