Webáruház

Motoros fűkasza a kihívást jelentő feladatokhoz

motoros fűkaszamotoros fűkasza

Amint felbőg a kis benzinmotor, egyetlen növény sem lesz biztonságban. Kitűnő eszköznek számít a motoros fűkasza a gazos területek megtisztítására, a teljesítményének köszönhetően.

Használható damillal, de vágótárcsával és pengével is felszerelhető, attól függően, hogy milyen növényzet ellen szeretnénk bevetni. De miért használjunk motoros fűkaszát fűnyíró helyett? Egy bizonyos szármagasság után a fűnyíró már nem bizonyul hatékonynak.

Ezzel ellentétben, a motoros fűkaszával a derékig érő gazt is eltűntethetjük az útból. A kisebb bokrok és a fás szárú növények sem jelentenek akadályt, amiket egyébként egy fűnyíróval nem tudnánk levágni. Tehát ez a masina kitűnő választást jelent például a hétvégi házak esetében.

Mivel az ezeken a helyeken csak ritkán tartózkodunk, ezért nem tudunk folyamatos figyelmet fordítani a környezet gondozására. Viszont egy benzinmotoros fűkaszával pillanatok alatt szép, rendezett kertet és udvart varázsolhatunk. Mivel egy elég nagyteljesítményű eszköznek számít, ezért fokozottan ajánlott a védőfelszerelés használata.