Webáruház

Monin szirupok a legkülönfélébb ízekben

Monin szirupokMonin szirupok

A kávéhoz, italokhoz, desszertekhez, mártásokhoz és gyümölcspürékhez különféle természetes ízesítőket is használhatunk. A Monin szirupok elismert iparági vezető szerepet töltenek be az éttermek és vendéglátóipari létesítmények ellátásában ezen a téren, azonban egyre gyakrabban választják a kiskereskedelmi vásárlók is.

A világhírű, több mint 100 éves hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező vállalat termékei a világ legtöbb országában kaphatóak. A diszkontital.hu webshopnak köszönhetően, a Monin szirupok Magyarországon is elérhetőek. Egy olyan üzlet vagyunk, ami a Monin szirupok teljes választékát kínálja kávékhoz, italokhoz és koktélokhoz.

A kínálatunkban számos íz megtalálható, de ha nincs jelen a keresett aroma, csak kapcsolatba kell lépni velünk és igyekszünk azt minél hamarabb beszerezni. A szirupok mellett, a gyártó koncentrátumokat, alapokat és gyümölcspüréket is kínál, amelyek tökéletes kiegészítést jelentenek, különösen, ha összetett és kifinomult kávé- vagy italreceptekről van szó.