Webáruház

Modern találmány a Makita gyepszellőztető

Makita gyepszellőztetőMakita gyepszellőztető

Amennyiben a kert az egyik legnagyobb szenvedélyed, akkor minden bizonnyal szükséged lesz jó néhány hatékony gépre. A Makita gyepszellőztető pont ilyen darab, mivel igazán különleges a tevékenysége. Érdemes tesztelned a gyakorlatban.

A gondozott és igényes fű nem kis törődést kíván, ennek érdekében sok mindent kell egyszerre bevetned. Vannak olyan tényezők, amelyeket nem tudsz befolyásolni, a napsütéses órák számát, a csapadék mennyiségét és így tovább. Azonban a Makita gyepszellőztető nagy gondot vehet le a válladról.

A még élő fűszálak közül, a már elhalt szálakat távolítja el a berendezés sikeresen. Fellazítja a talajt, hogy több levegő jusson az alsóbb rétegekhez. Ezzel megnövelhető a gyep élettartama, valamint ellenállóbb lesz. A gereblyézést leválthatod a Makita gyepszellőztető használatával, ami sok-sok munkát és energiát spórolhat meg.

A vágásmagasság állítható, ami leginkább a fűnyírókhoz hasonlítható tulajdonság. Jó döntés utána a felülvetés, ami ismét beindítja a növekedési ciklust. A szerkezet használata tavasztól-őszig ajánlott, ilyenkor akár több alkalommal is el lehet a műveletet végezni.