Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Mit is tudnak a modern aktivitásmérő órák? - Csapnivaló
Webáruház

Mit is tudnak a modern aktivitásmérő órák?

aktivitásmérő órákaktivitásmérő órák

Manapság már nagyon választékos és színes az okosórák felhozatala, ezért mindenki könnyedén megtalálhatja azt a modellt, amelyik minden tulajdonságával megfelel az igényeknek. Nagy sikernek örvendenek az aktivitásmérő órák, hiszen ezek a megszokott funkciókon kívül, sok más mindent is mérni tudnak.

De mire kell figyelni, amikor egy ilyen termék megvételén gondolkozik az ember? Az aktivitásmérő órák tekintetében egy alapvető követelmény, hogy a segítségükkel követni lehessen a sportteljesítményt, a vérnyomást, a pulzust és gyakran még az elégetett kalória mennyiségét is. Szintén alapvető funkciónak számít a lépésszámláló és a mozgáskövető funkció.

Sajnos ezeknek a hiányában valójában nem is beszélhet az ember aktivitásmérő óráról vagy fitness-karkötőről. Az aktivitásmérő órák nézegetésekor meg kell határozni azokat a funkciókat és tulajdonságokat, amikről semmiképp sem akar lemondani a vásárló. Idesorolható, hogy rendelkezzen-e Bluetooth-tal és milyen verzióval, mennyi az üzemideje és a készenléti ideje egy feltöltéssel, mennyire bírja a strapát, illetve por- és ütésálló-e?