Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Mire jó a nevetés? - Csapnivaló
Szórakozás

Mire jó a nevetés?

Szívből jövő nevetés
Szívből jövő nevetés
Szívből jövő nevetés

Bár már szinte sztereotípiává vált a tény, hogy rohan az egész világ, az emberek stresszesek és túlhajszoltak, ezt mégsem lehet elégszer hangsúlyozni. Ha nem is teljesen megoldásként szolgál erre, de bizonyos fokig kompenzálni tudja ezt a nevetés.

Miközben valaki nevet a kedélye is jobbra fordul, de az egészségi állapotra is pozitív hatással van. Egy fülbemászó, ízes kacagás könnyen láncreakciót indíthat el egy kisebb, de akár egy nagyobb társaságban is, míg végül sokkal oldottabb lesz a hangulat, legyen szó néhány emberről vagy tömegről.

Olykor nincs szükség egy felettébb vicces szituációra ahhoz, hogy kacagni tudjunk. Bizonyos helyzeteken mindenki mosolyog, hiszen a nevetés ragadós. Abban az esetben is, amikor nem egy jól megszokott csapatban vagyunk, egy jó vicc bármilyen kényelmetlen, feszült helyzetet képes feloldani. Mindezek mellett gondoljunk arra, hogy nekünk a mosoly, a nevetés nem kerül semmibe, de valamelyik embertársunk egész napját felvidíthatjuk vele. Bátran legyen mindenki vidám egy humoros szituációban, mivel csak pozitív hatásai vannak!