Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Minőségi tequila és Sierra Tequila a Heinemann-tól - Csapnivaló
Webáruház

Minőségi tequila és Sierra Tequila a Heinemann-tól

tequila és Sierra Tequilatequila és Sierra Tequila

Végre dübörög a nyár, egyre melegebbek a napok, ezért jólesik ilyenkor egy hűsítő koktélt elfogyasztani. Néhány minőségi alapanyag segítségével mi magunk is elkészíthetjük azokat a koktélokat, amelyeknek a tequila és Sierra Tequila az alapja.

Amennyiben sikerül elsajátítanunk a koktél készítés művészetét, biztos befutók leszünk egy baráti összejövetel, kerti parti vagy más alkalom során. Nem kell megvárnunk a különleges alkalmakat, hogy elfogyasszunk egy Tequila Sunrise-t vagy egy Long Island Ice Tea-t.

Olykor egy fárasztó nap után is jólesik belekóstolni ezekbe a hűsítő italokba, miközben épp a kedvenc filmünket nézzük. A Heinemann már 1992 óta jelen van a hazai italpiacon. Többek között olyan minőségi termékek fűződnek a nevéhez, mint a tequila és Sierra Tequila, amelyek számos nyári koktél alapkövének számítanak.

Hogyha már meguntuk a fröccsöt és a sör is túl snassz, akkor nincs más hátra, mint keverni egy vérpezsdítő koktélt a tequila és Sierra Tequila felhasználásával és a hatás garantáltan nem marad el.