Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Mindenki kedvence a masszázsfotel - Csapnivaló
Webáruház

Mindenki kedvence a masszázsfotel

masszázsfotel

Egy nehéz és fárasztó nap után kinek ne esne jól egy kis masszázs? Természetesen mindenki felemeli a kezét és azonnal kipróbálná a kényeztető masszázsfotel előnyeit. Nem kell külön masszőrhöz járnia, ha egy kis kényeztetésre vágyik, hiszen ez a fotel minden porcikáját ellazítja. A pihentető ülőalkalmatosság azonnal meghódítja. Különleges, bársonyos alapanyagának köszönhetően, magával ragadja a benne ülő személyt. Az ilyen típusú masszázsfotel időtálló, tehát nem kell attól félni, hogy ráun vagy használatlanul fog a sarokban pihenni.

Több vibrációs ponton kényezteti a testet, előre beállítható programok szerint. Távirányítójával problémamentesen történik a kezelése. A masszázsfotel többféle fokozaton működik, természetesen a vibrációk erőssége is igény szerint állítható. A szék alátámasztja a hátat, a fejet és a lábakat. A relaxációs fotel kapacitása nagy, akár órákig tartó működtetés mellett sem hagyja cserben a tulajdonosát. Minimális karbantartással, a fotel hosszú élettartama biztosított.