Vásárlás

Mikor melyik burkoló ék az ideális?

burkoló ékBurkoló ék

Bár a csempe lerakása különálló szakma, azért némi gyakorlással kezdőként is bátran nekiláthatunk a feladatnak. Természetesen ilyenkor szerencsés nem egy nagyon komplex környezetben megkezdeni munkavégzést, amilyen például a fürdő, hanem inkább egy teraszt venni elsőre. Bárhogyan is legyen, a burkoló ék beszerzésével érdemes indítani a felkészülést. Itt fordítsunk kiemelt figyelmet arra, hogy a kis és nagy TLS burkoló ék változatok egymással nem kompatibilisek.

Ha dönteni kell, akkor kisméretű csempelapok esetén a TLS-BASIC, míg kifejezetten nagy és vékony burkolóelemekhez a TLS-PRO burkoló ék, továbbá az ehhez tartozó talpak az ideálisak. A burkolatszintezo.hu weboldalon ezeken kívül még elérhetőek a csavaros és többször felhasználható lapszintező rendszerek, amelyekkel szintén remek eredményt lehet biztosítani.

A kellően stabil tartást ugyanakkor egyértelműen a felületekre jól rásimuló burkoló ék tudja garantálni. A kimondottan költséghatékony eszközök sok energiát és időt is megtakarítanak a használójuknak, tehát minden érv mellettük szól.