Szolgáltatások

Mikor érdemes nagykertől rendelni a fagylaltot?

Kézműves fagylaltok
Kézműves fagylaltok
Kézműves fagylaltok

A kérdés cseppet sem költői, mivel ha egy kisebb cukrászda tulajdonosai vagyunk, nekünk sem mindegy honnan szerezzük be a minőségi fagylaltot. Manapság a minőség a kézműves fagylalt fogalmával egyenlő, persze csak ha megfelelő helyről választunk. Se szeri se száma a jó minőséget ígérő fagylalt nagykereskedéseknek, de mindnyájan tudjuk, hogy nemcsak a puding, hanem a fagylalt próbája is az evés.

Napjainkban pedig legtöbben a kézműves fagylalt fogyasztására esküsznek, ami természetesen nem véletlen. A jó minőségű természetes alapanyagokból készült igazi gyümölcsökkel és csokoládéval, valamint más természetes anyagokat felhasználó kézműves fagylalt nem is hasonlítható az élelmiszeripari módszerekkel készült átlagos változatokhoz.

Ha ehhez hozzáadjuk a jóval alacsonyabb nagyker árakat, akkor végül a minőség és az előnyös beszerzési árak kettőséhez lyukadunk ki, ami pedig a siker záloga. Ha egy nagykereskedéssel gyümölcsöző az együttműködés, az mindkét félnek kölcsönös előnyöket hoz hosszútávon.

Print Friendly, PDF & Email