Szolgáltatások

Miért túlterhelt egy hazai cég vezetője?

Egy hazai cég vezetője
Egy hazai cég vezetője
Egy hazai cég vezetője

Az a szomorú valóság, hogy az iskola nem készített fel Téged sem a nagybetűs életre, főleg nem a cégvezetésre. Igen, kell, valóban szükség van a tanulásra, de mi mindenre nem tanított meg az iskola, amire pedig szükség lett volna? Egy cég vezetőjeként meg kell tanulnod, hogy hogyan oszd be az idődet, hogyan érd el a céljaidat.

Valószínű, hogy a tanáraid nem mondták el azt sem, hogy hogyan ismerd fel, hogy ki az igaz barát, ki a jó munkatárs vagy hogy hogyan lehetsz Te jó munkatárs és vezető. Ha tanulmányozod Piroska Gyula honlapját, az biztosan közelebb visz a valósághoz. Azt is segít felmérni, hogy egy-egy előadásán mire számíthatsz.

Nem csak a hibáidat ismerteti fel veled, hanem könnyen megvalósítható gyakorlati megoldásokat is ad a cégvezetőknek. Mindezt szórakoztató, néha ironizáló stílusban, és ami a lényeg: őszintén. Az őrületes gazdasági verseny, a pörgő munkatempód miatt talán elrohansz az egyszerű megoldások mellett.

A problémák felismerése, átbeszélése után könnyebben tudsz majd változtatni a berögzült rossz szokásaidon. Ma a legtöbb hazai cég vezetője többsége túlterhelt, természetesnek veszi, hogy a munkatársak hibáit Ő hozza helyre, a döntéseket egy személyben hozza meg. Ismerd meg Piroska Gyula módszereit.