Webáruház

Miért jó a bicikliszállító vonóhorogra?

bicikliszállító vonóhorograbicikliszállító vonóhorogra

A megfelelő bicikliszállító beszerzése jó esetben a legtöbbeknek komoly fejtörést okoz. Aki viszont elhamarkodja a dolgot, az számos kellemetlenséggel kell szembenézzen, ha nem a megfelelő modellt választotta ki. A bicikliszállító vonóhorogra elsősorban akkor számít megfelelőnek, ha van vonóhorog az autón.

Ez egyértelműnek tűnhet, mégis egy kiemelendő szempont, mert ha mindenáron ragaszkodunk ehhez a típushoz, akkor megtörténhet, hogy a hiányzó vonóhorog plusz költségeket von maga után. Minél újabb egy autó, annál többe kerül a vonóhorog utólagos felszerelése.

Ezt követően azt kell meghatároznunk, hogy milyen biciklit vagy bicikliket szeretnénk szállítani a bicikliszállító vonóhorogra szerelhető változatával.

Különösen azoknak érdemes odafigyelni az adott modell teherbírására, akik elektromos kerékpárt szeretnének szállítani a bicikliszállító vonóhorogra rögzített típusával, mert ez jelentős többletsúlyt jelent. A fatbike esetében a kerekek vastagsága okozhat problémát, illetve a kisebb vázmérettel rendelkező gyerekbiciklik szintén meghatározóak a kerékpárszállítók esetében.