Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Miért hasznos a burkolat szintező készlet alkalmazása? - Csapnivaló
Vásárlás

Miért hasznos a burkolat szintező készlet alkalmazása?

burkolat szintező készletBurkolat szintező készlet

A hidegburkolás olyan művelet, amit kis odafigyeléssel házilag is megoldhatunk, ha már nem győzünk várni a szakemberre. Amire nagyon oda kell figyelni a kivitelezés előtt, az a burkolat szintező készlet megrendelése és alkalmazása. Tipikus kezdő hiba a csempézés során a fogazott felszín létrejötte. Bármilyen meglepő, ezzel gyakran a mesteremberek is szembesülnek, főleg akkor, ha nagyon magabiztosak a munkájuk eredményében.

Hiába történik vízszintezővel a lapok lehelyezése, mert a ragasztó száradása során minimális anyagmozgás még történhet. A burkolat szintező készlet ezt képes megelőzni. Legyen szó a kis vagy nagy ékes lapszintező rendszerekről, esetleg a csavaros, többször felhasználható típusok bevetéséről, mindegyik alkalmas a kívánt eredmény biztosításához.

Bár az utóbbiak inkább a gyakorlottabb kezek közé valók. A burkolat szintező készlet magas minőségű műanyagból készül, hogy könnyebb legyen a munka. Az ékekből, talpakból és fogóból összeállt rendszerekkel gyorssá és biztossá válik a csempelapok lerakása.