Webáruház

Mi mindenre használható egy jó minőségű kerékpár?

kerékpárkerékpár

A biciklizés rengeteg előnyös hatással bír az egészségre nézve, emellett a környezetvédelem szempontjából is egy fenntartható közlekedési forma. A jó idő közeledtével a nagyvárosokban is egyre gyakoribb a kerékpár használata akár a munkába járáshoz, akár a napi teendők lebonyolításához, de a szabadidő eltöltésére is remek eszköz a kerékpár, akár csoportosan, akár egyénileg.

A biciklizés a legolcsóbb közlekedési mód, ami a mostani magas üzemanyag árak ismeretében nem elhanyagolható kérdés. Egy városi közlekedésre alkalmas bringa ára már 2-3 tank benzin árából megvásárolható, a fenntartási költsége pedig minimális egy gépkocsiéhoz képest.

A biciklizés további előnye, hogy kiszámítható, percre pontosan tervezhető, ami a mai ember rohanó életmódja mellett szintén fontos szempont. A bringázás adta szabadság érzés és a számtalan előnye miatt tehát kortól függetlenül érdemes élnünk a lehetőséggel és beszereznünk egy igényeinknek megfelelő, jó minőségű járgányt, amivel önfeledten róhatjuk az utakat.

Minőségi biciklik a Berguson kerékpár webshop kínálatában

A Berguson családi vállalkozás csapata arra tette fel az életét, hogy a minőségi, márkás bicikliket és megbízható szervízszolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. A kínálatukban elérhető számtalan márka terméke, amik akár egyedi igények szerint is rendelhetők. Céljuk, hogy a biciklizés szerelmeseinek teljes körű szolgáltatást nyújthassanak és időről időre visszatérő, megelégedett klienseket toborozzanak.

A Berguson kerékpár webshop a náluk való bicikli vásárlás esetén számos szolgáltatást, szakmai segítséget nyújt. Lehetőség van 6 hónapos kamatmentes részletfizetésre, amelynek intézésére a Cetelem online áruhitel oldalon van lehetőség. A kerékpár webshop szakemberei ingyen üzembe helyezik a vásárolt biciklit, és 12 hónap ingyen szervizt biztosítanak a garancián kívül eső sajáthibás eseményekre is.

A Vihar utca 12. szám alatt található üzletükben pedig jelenleg 400 különféle bicikli közül válogathatunk, amik a weboldalon szintén elérhetők és megrendelhetők. Érdemes tehát böngészni a berguson.hu weboldalt és kiválasztani álmaink biciklijét.