Webáruház

Méhviasz gyertya testnek és léleknek

méhviasz gyertyaméhviasz gyertya

A méhek rendkívüli élőlények, testnek és léleknek csodálatos termékeket állítanak elő. A méz, propolisz, virágpor, méhpempő mellett, a méhviasz gyertya szintén nekik köszönhető. Igaz, hogy ehhez kell némi emberi segítség, de az érdem főleg a méheké.

A méhviasz a méhek építőanyaga, ami legalább olyan különleges, mint a többi, általuk előállított termék. Gyertyát lehet mindenféle kivitelben kapni, azonban a méhviasz gyertya egészen páratlan. A BeoBee gyertyák természetes viaszból, pamutból készült kanóccal készülnek. A varázslatos fényű, finom mézillatú gyertyák egyedi, meleg hangulatot teremtenek a környezetüknek. A lángjuk gyönyörű, nem csöpögnek, kis füsttel égnek és nem tartalmaznak paraffint, káros mellékanyagokat.

A méhviasz gyertya ráadásul légfertőtlenítő, csíraölő, nyugtató és még az allergiás, asztmás tünetek enyhítésére is remek. A beobee.hu webáruházban kapható különleges darabok esztétikus díszei is lesznek egy szobának. Ajándéknak is kiváló egy ilyen gyertya, főleg, ha veszünk mellé egy kis mézet vagy virágport is.