Vásárlás

Megóvja az épségét a jó munkacipő?

munkacipőMunkacipő

Nagyon sok olyan munkakör van, ahol veszélyes anyagokkal, eszközökkel vagy veszélyt jelentő tárgyak mozgatásával foglalkoznak. A megfelelő munkacipő itt lép képbe. Ha Ön egy cégen belül végez olyan munkát, amihez meghatározott ruházat és ezzel együtt munkacipő viselése szükséges, szinte biztos lehet benne, hogy a munkavédelmi szempontok követelményei szerinti öltözetet hordhatja magán. Ez a fajta lábbeli ugyanis a különböző munkakörökhöz igazodva, szabvány szerint van kialakítva és a munkáltató cég köteles biztosítani az alkalmazottainak.

De mi a helyzet akkor, ha bizonyos tevékenységi körök elvégzéséhez saját célra keres munkacipőt? Először is át kell gondolni, milyen sérülések fordulhatnak elő. Árammal dolgozik? Esetleg kőműves, bontás, földművelés a feladat? Ezek mind más-más védelmet igényelnek. Amennyiben már tudja, melyik a tökéletes, igényeit kielégítő munkacipő, tekintse meg a kínálatunkat, hiszen minőségi anyagokból, esztétikai és ergonómiai szempontoknak is megfelelő darabokat talál!

Munkavégzésre nem ajánlott utcai viseletre gyártott cipőt vásárolni, pláne nem a szakadt, elhordott, kimustrált példányokat ilyen célra kinevezni. Webáruházunk kínálatában fellelhető sportos munkavédelmi cipő is, ami nem húzza, nyomja és főként nem rondítja a lábat. E típus szintén szabvány szerint van kialakítva, hiszen speciális anyagokból és kialakítással készül. A sportos munkavédelmi cipő kifogástalan minőségű, strapabíró lábbeli. Viszont ebben az esetben, bizonyos keretek között már van tere a fantáziának és ezt a dizájnerek ki is használják.

Színekben, formákban, ergonómiai kialakítását tekintve egyre jobban hasonlít egyik-másik darab a menő, márkás futócipőre. Sportos munkavédelmi cipő nagy választékban kapható webshopunk virtuális polcain. Olyan helyzetekre ajánljuk, ahol fontos az általános ellenállóság, az átszúródást gátló talpkialakítás, viszont jól szellőzik, kényelmes, ráadásul még divatos is. Érdemes megtekinteni a felhozatalt, aminek minden darabja kiváló ár-érték arányban kapható.