Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Megbízható minőségű Tefal palacsintasütő - Csapnivaló
Vásárlás

Megbízható minőségű Tefal palacsintasütő

Tefal palacsintasütőTefal palacsintasütő

Nincs is annál kellemesebb, amikor hétvégén reggel palacsintát készít a család reggelire. Azonban kinek lenne kedve ahhoz, hogy a palacsinták leragadjanak és egyenletlenül süljenek át? A Tefal palacsintasütő maga az álom. Aki kipróbálja és összehasonlítja a régi serpenyővel, rögtön észreveszi a különbséget. A közepén lévő kör jelzi, ha elérte a kívánt hőfokot.

Így nem fog a kukában landolni az első palacsinta. Tapadásmentes bevonattal ellátott Tefal palacsintasütőt tovább erősítették természetes ásványokkal. Ennek köszönhetően nem ragadnak le az ételek, akkor sem, ha csak kevés zsiradékot használ a sütéshez. További előnye még, hogy rendkívül könnyen tisztítható, akár még mosogatógépben is.

Azonban érdemes odafigyelni a Tefal palacsintasütő esetén, hogy ne használjuk olyan eszközökkel együtt, amelyek megkarcolhatják a felületét! Kialakításának és összetételének köszönhetően, bármilyen felületen használható, legyen szó indukciós főzőlapról vagy gáztűzhelyről. Napi használat mellett is nagyon időálló és strapabíró modell.