Vásárlás

Mapei betonjavító a gyors helyreállításhoz

Mapei betonjavítóMapei betonjavító

Az építőanyag keverékek minden felújítás és építés szükséges velejárói. A Mapei betonjavító használata nélkül nem lehet sík mennyezetet, padlót vagy falakat kapni, továbbá parkettát vagy csempét rakni. A száraz keverékek használata kényelmes és hatékony, nem igényel hosszadalmas előkészítést és egy adott típusú építési munkára összpontosít. A Mapei betonjavítók palettája magába foglalja a szintezést, a vízszigetelést, a védelmet és a dekorációs lehetőségeket is.

Mindegyiknek megvan a maga összetétele és célja. A kötőanyag típusa szerint, ezeket cement és gipsz alapúra osztják. A cement opciók belső és külső, illetve alapozó és befejező munkákhoz készülnek. A gipsz keverékek használata ezzel szemben csak belső munkákhoz ajánlott. Az ilyen termékek típusonkénti felosztásának egy fontos másik kritériuma az összetételükben szereplő adalék. Ez alapján vannak hőszigetelő, vékony rétegű, tűzálló és fagyálló változatok. Attól függően, hogy Önnek milyen típusú feladathoz van ezekre szüksége, a Mapei betonjavítók között megtalálja az ideális alternatívát.

Mapei betonjavító a szerkezetek megerősítésére

A beton az építés minden területén nagy előszeretettel használt anyag. Fő előnye a szilárdság, a megbízhatóság és a tartósság. De az idő múlásával még az ilyen szerkezetek is meghibásodnak. Ilyenkor a Mapei betonjavító siet a szakemberek segítségére. A repedések és deformációk megjelenésének több oka lehet. A leggyakoribb mégis az összetevők arányának megsértése a keverés során, az épület mechanikai igénybevétele, a környezeti hatások és terhelések.

A Mapei betonjavítót a különböző betonszerkezetek gyors helyreállítására, a paraméterek és a jellemzők visszaszerzésére használják. Ez az anyag képes kitágulni és nagymértékben tapad a betonhoz, a kőhöz és a vashoz, megszilárdulva pedig nem zsugorodik. Az összes szabad helyet kitöltve, az oldat megbízhatóan lezárja és megkeményíti a javítandó felületet. A Mapei betonjavítót a vízszintes felületek helyreállítására használják. Jó a nedvesség ellenálló jellege, ezért gyakran alkalmazzák a beton vízszigetelésénél is.