Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Manapság is közkedvelt a fehér rum - Csapnivaló
Webáruház

Manapság is közkedvelt a fehér rum

fehér rumfehér rum

Ez a közismert ital általában a koktélok alapja a szórakozóhelyeken. Többnyire kólába kerül, majd lime és szóda hozzáadásával fogyasztják. A fehér rum története több száz évvel ezelőttre tekint vissza. A kalózok és a tengerészek kedvenc itala volt, de a népszerűsége azóta is töretlen. Rengetegféle változata van, minden variációnak más az ízvilága.

Az ital cukornádból, valamint annak melléktermékéből készül, ami lehet melasz vagy cukornádszirup. Az előállítás során a nád cukortartalma az alkoholban desztillálódik. A fehér rum változatai különböző erősségűek, éppen úgy, mint a legtöbb italfajta típusai. Napjainkban sok cég gyártja, ezért mindenki kedvére válogathat a boltok polcairól.

A fogyasztása sokféleképpen történhet, például jégre töltve, tisztán, esetleg hosszú ital formájában. A kóla mellett, szinte minden gyümölcsléhez tökéletesen passzol. Ebből kifolyólag, mindenki olyan ízesítéssel fogyaszthatja, amilyennel csak szeretné. A fehér rum bármilyen eseményre megfelel, legyen szó születésnapról, esküvőről, keresztelőről, vagy csak egy sima összejövetelről.