Vásárlás

Makita fúrókalapács kimagasló átütőerővel

Makita fúrókalapácsMakita fúrókalapács

Előfordul néha, hogy olyan helyekre kell bedolgozni egy tiplit vagy éppen vezetéket, csőrendszert, ahová szükség van a jelentős átütőerőre, mert nélküle képtelenség boldogulni. A legtöbb építőanyaggal, amilyen a fém, fa, tégla, megbirkózik az ütvefúró, de a betonhoz általában ez már kevés.

Ezen komponens esetében ugyanis nem a fordulatszámmal kell jól operálni, hanem inkább az erőkifejtéssel. A Makita fúrókalapács esetében a gyártók éppen erre fókuszáltak. A különbség az ütőműben rejlik, ami a rezgéseket generálja. A falak olyankor kevésbé fúrva, inkább repesztve lesznek. A Makita fúrókalapács gyors és alapos munkát végez, mindezt úgy, hogy közben kíméli a felhasználót.

Erre valljuk be szükség is van, főleg akkor, ha rendszeresen dolgozunk ilyen eszközzel. De önmagában a készülék mit sem ér, ha nincs meg hozzá a tökéletes fúrószár. Ennek beszerzése szintén ne maradjon el a hatékony munkavégzés érdekében! A Makita fúrókalapács teljesítménye és ütőenergiája legyen a fókuszban a vásárláskor, de a kényelmes alkalmazhatóság sem elhanyagolható tényező.