Webáruház

Mágneses játékok, mint a kreativitás elemei

mágneses játékokmágneses játékok

Az építőkockák évtizedekig taroltak a játékpiacon, hiszen ezekkel több generáció tagja készítette a házait, várait vagy kastélyait. A mágneses játékok megjelenése teljesen megváltoztatta az elképzelésünket a különféle dolgok megépítéséről, hiszen nem is kockák, mégis egymáshoz illeszthetőek.

Rengeteg szuper dolog készíthető belőlük. A Magna-Tiles mágneses építőjáték szettek egyedülállóak abban a tekintetben is, hogy minden részük tovább építhető. Remek játszani velük, mivel a darabok stabilan rögzíthetőek egymáshoz.

A mágneses játékok már a világ minden részén nagy kedvencek. Az izgalmas és szórakoztató játék közben rengeteg terület fejlődik, mint a finommotoros képességek, a kreativitás és a térérzékelés. A gyönyörű, színes elemekből rengeteg dolgot lehet építeni, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

A kreativitást is nagyban támogató mágneses játékok rengeteg változatban, kiváló minőségben megrendelhetőek az okosjatek.hu webáruházból, ahol a szintén különleges röntgen felfedező is megtalálható, az emberi test megismeréséhez.