Webáruház

Ma már nagyon könnyű a jegygyűrű vásárlás

Jegygyűrű rendelésJegygyűrű rendelés

Az eljegyzés minden nő életében fontos és emlékezetes pillanat, legyen szó egy meghitt alkalomról valamilyen romantikus helyszínen vagy családi összejövetelen, ahol hivatalosan, mindenki előtt történik meg a leánykérés. A férfinak sem hétköznapi esemény, hiszen ezzel jelzi elköteleződését és döntését, hogy örökre egyetlen nő mellett szeretné átélni az élet örömteli perceit és átvészelni a nehézségeket.

A jegygyűrű vásárlás ilyenkor a legfontosabb lépéssé növi ki magát és sokan dilemmázni kezdenek, melyik is legyen a megfelelő választás. A jegygyűrű vásárlás első lépése leszögezni, milyen stílust képviseljen. Ne rugaszkodjon el nagyon a valóságtól, egy szolid lánynak egyszerű ékszer dukál, a hivalkodókhoz viszont extravagánsabb modell passzol.

A jegygyűrű vásárlás szintén fontos alapja a gyűrűméret, ezt azért érdemes valahogy titokban megszerezni, így valóban meglepetés lesz a leánykérés. A kézméret is befolyásolhatja a jegygyűrű vásárlás menetét, a kisebb kézre szintén finom, kecses, szolid gyűrű való, a hosszú ujjakhoz, nagy tenyérhez már nagyobb darab. Érdemes azt is kipuhatolni, hogy az arany milyen színárnyalatát kedveli a leendő menyasszony.

A Velekey Ékszerüzlet ugyanis a hagyományos sárga arany mellett, rosé és fehér árnyalatot is szép számmal biztosít a megrendelőknek. A jegygyűrű vásárlás előtt iratkozzon fel hírlevelünkre, éljen az akciós ajánlatainkkal, így kuponokat, kedvezményeket is kaphat, az ékszer pedig jelentősen olcsóbban lesz az Öné. Amennyiben nem tud dönteni online, hogy melyik modellt szeretné megvenni, a jegygyűrű vásárlás személyesen is nyélbe üthető a szombathelyi vagy hévízi üzletünkben!

Print Friendly, PDF & Email