Vásárlás

Lotti Karotti, avagy a nagy répa vadászat

Lotti KarottiLotti Karotti

Sok szülő gondolkozik azon, hogy a gyermekét ezekben az időkben milyen hasznos foglalkozással kösse le. A kicsikkel talán még nehezebb bent a lakásban, a rossz időben, azonban egy Lotti Karotti parti egészen biztosan elűzi a sötét felhőket és az esőt – még ha csak a gondolatainkból is. Egy ilyen vidám, könnyed társasjáték ugyanis jókedvre deríti az összes résztvevőt és feléleszti bennük a versenyszellemet.

Ez a társas megfelelő az egészen kicsiknek is, hiszen már 3 éves kortól is játszható tesókkal, barátokkal és szülőkkel egyaránt. A Lotti Karotti lényege, hogy a választott nyuszinkkal megszerezzük a lédús répát. A tréfás kis játék nagyon szórakoztató és intenzív, ráadásul egy kör átlagosan 30 percig tart, ami alatt nincs a kisebb résztvevőknek sem idejük unatkozni.

A Lotti Karotti aranyos figurái és kártyalapjai által azonnal a gyermekek szívéhez nő. Remek árban az okosjatek.hu webáruházból rendelhető meg. Önök is készen állnak egy jó kis répavadászatra? Ha igen, rendelje meg már most!