Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Lábas űrtartalom jelölővel - Csapnivaló
Webáruház

Lábas űrtartalom jelölővel

lábaslábas

Minden konyhában megtalálhatóak kisebb-nagyobb edények, amelyekben készülnek a finomabbnál finomabb ételek. Például a lábas főzelékek, pörköltek előállításához ideális, néha többet is használunk ezekből az edényekből egyszerre.

Ezért jó ötlet szettben beszerezni, mert így minden fogás ugyanolyan edényben készülhet. Manapság divatosak és ugyanakkor rendkívül praktikusak a rozsdamentes típusok, mint amilyen az edenyshop.hu webáruház termékpalettáján szereplő Berghome Line 6 részes lábas készlet. Jellemzője a 9 rétegű alj, ezekben soha nem ég oda az étel. A szett 6 részes, tartalmaz 3 edényt és ugyanennyi üvegfedőt. Űrtartalom jelölővel van ellátva, méretéből adódóan, kisebb adag ételek készítésére ideális a készlet.

A lábasok fogantyúi nem melegednek át főzés közben, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy esetleg megégeti a kezünket. Minden főzőfelületen használható a szett. Aki minőségi lábas készletet szeretne vásárolni, annak érdemes ezt a webáruházat felkeresnie, ahol széles termékpalettával várják.