Webáruház

Kutyasampon a csillogó szőrért

kutyasamponkutyasampon

Ha már a családtagoknak jár a prémiumminőségű, natúr kozmetikum, akkor a kutya is bátran kapjon ilyet! Természetesen a négylábú családtag is megérdemli a kímélő és ápoló termékeket. A természetes összetételű kutyasampon csillogó, puha szőrt és egészséges bőrt ajándékoz az ebnek. Végre nem viszket a bőre, a szőre nem gubancolódik olyan könnyen össze.

Az ép és ápolt, szép, puha szőr és bőr nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból is fontos. A kutya is úgy érzi a legjobban magát, ha a szőre tiszta és a bőre ápolt. A vegán kutyasampon nem vált ki allergiás reakciókat, így az állat bőre nem lesz tele viszkető, égő foltokkal.

A hosszú szőrű kutyák fésülése nem mindig gyerekjáték, azonban a HerbArting kutyasamponnak hála, ez a feladat sem lesz túlzottan megterhelő egyik félnek sem. A diszkrét illatú, kíméletesen ápoló termék a kamilla, a mandulaolaj, a shea vaj és az E-vitamin csodás hatóanyagaival táplálja a négylábú családtag bőrét és szőrét egyaránt. A problémás bőrű kutyáknál is remekül használható.