Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Különleges Jack Daniels fajták - Csapnivaló
Webáruház

Különleges Jack Daniels fajták

Jack Daniels

A világ egyik legnépszerűbb tömény italáról mindenki hallott már. A Jack Daniels bársonyos, különleges ízvilággal rendelkezik. A tölgyfa hordóban érlelt, klasszikus nedű komplex édességgel bír. Diós, füstös jellegéről azonnal felismerhető. Ez a típusú whiskey karamellás, banános aromáit a nők is kedvelik. Borostyánsárga színe gyönyörűen csillog. A prémiumminőségű Jack Daniels a koktélok alapanyagént szintén felhasználható. Az alma aromával rendelkező ital fűszeres karakterrel bír. Fanyar gyümölcsössége teszi különlegessé, likőrös lecsengéséről híres.

Önmagában fogyasztva, egy kocka jégre öntve válik igazán teljessé. Az 50 százalékos alkoholfokon palackozott Jack Daniels harmonikus egységgel bír, illata a rozsra emlékeztet. Ezzel szemben, a mézzel kevert whiskey első osztályú minősége fenséges élményt nyújt. Édes koktélok alapanyagént tökéletesen megállja a helyét. Krémes, komplex íze teljesen más, mint a már megszokott whiskey aromája. Nem mindennapi, így jeles ünnepekkor érdemes koccintani vele.