Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Kreatív felirattal bébiruha - Csapnivaló
Webáruház

Kreatív felirattal bébiruha

bébiruha

Ajándékba szeretnél babaruhát adni és nem leled az erre megfelelő helyet? Akkor érdemes az Asti bababolt oldalára kattintani, ahol most akár egyedi bébiruha csomag is kérhető. Az ajándékcsomag tetszés szerint állítható össze, sapka, kombi, pelenka, rugdalózó vagy hálózsák közül válogatva. A kis ruhadarabok mindegyike igény szerint feliratozható. Leginkább a névre szóló bébiruha mellett szoktak dönteni a vásárlók, ami mindig elnyeri a szülők tetszését.

A minőségi alapanyagokból készült darabok iránt nagy az érdeklődés. Árban bárkinek megfizethetőek ezek az ajándékcsomagok. Akár díszdobozos csomagolásba is kérhetőek a bébiruhák, így már azzal sem kell bajlódni, hogy mibe csomagoljunk. Ha nincs ötletünk a feliratot illetően, akkor a kreatív feliratokkal ellátott darabok között is érdemes szétnézni. Itt akár a család apraja-nagyja összeöltözhet, többféle méret között válogatva. Hiszen itt nemcsak a bébiruha kerül előtérbe, hanem a nagyobb testvér és anya-apa egyaránt össze tud öltözni hasonló felirattal rendelkező pólókba.