Webáruház

Könnyebb a munka a polisztirol vágóval

polisztirol vágópolisztirol vágó

Hazánkban és számos más országban is a polisztirol az egyik legtöbbet használt mesterséges szigetelő anyag, ami a 40-es, 50-es években indult világhódító újtára. Ahhoz, hogy a matériát a lehető legsokoldalúbban lehessen felhasználni, a polisztirol vágó elengedhetetlen eszköznek bizonyul.

Tudják ezt azok a szakemberek, akik csakis magas minőségű szerszámokkal szeretnek dolgozni annak érdekében, hogy mindig tökéletes munkát tudjanak végezni. Jó szerszám a Bautool polisztirol vágó, amivel a gyakran igen nehezen vágható anyaggal is egyszerűbben és hatékonyabban lehet boldogulni.

Akinek nem áll ez a rendelkezésére, biztosan megtapasztalta, hogy még a legélesebb eszközökkel is nehezen vágható a polisztirol. A polisztirol vágó sikere annak köszönhető, hogy ezt direkt ennek az anyagnak a vágására fejlesztették ki.

Lényege, hogy az eszköz vágófelülete a használat előtt felforrósodik, ami azt jelenti, hogy úgy halad át a polisztirolon, mint kés vajon. A kialakítása leginkább egy pisztolyra hasonlít, így egy kézzel is könnyen meg lehet fogni. Ha ott van a mester szerszámos ládájában a polisztirol vágó, akkor biztos, hogy hibátlan munkát végez majd.